Boxy na konzervaci šokovým mražením |
Pokrok má své jméno |
Firma wachtel-STAMM se zabývá výrobou chladící technologie pro pekárny již více než 50 let a v tomto oboru se jedná o špičku v oblasti kvality, inovace a spolehlivosti. Kromě jiné chladící technologie vyrábí i u celenou řadu šokovacích - konzervačních zařízení. Tato zařízení se dají dle velikosti, výkonu a systému rozdělit do 3 kategorií: základní COBOX HLF s MINI SWIFT určená zejména na menší výrobní šarže, dále řada SWIFT s velkou variabilitou velikostí a výkonu, určená pro malé až velké producenty a nakonec řada FLASH určená pro velmi intenzivní využití a pro střední až velké producenty.
Kvalitní proces konzervace chladem má mnoho technologických úskalí a nelze je nahradit ničím jiným než technologií pro to určenou...vždy záleží na směru proudu vzduchu, rychlost proudění vzduchu, jeho objem, zchlazovacím výkonu - nezaměňovat s příkonem agregátu, plocha ze které je chladný vzduch odebírán, rychlost přechodu pod -6°C což teplota kdy mrzne voda v těstě atd...
Následující uvedené zařízení jsou přímo proto určeny a díky velmi dlouhé praxi firmy wachtel-STAMM v tomto oboru jsou tato zařízení pro tuto technologii koncipována |
Stroje pro pekárny |